Kanelpulveranlæg i Tyskland

Posefilter:

Anvendelse:

Land:

Produkt:

Filtertype:

 

 

SimPact 4T-R

Aspiration

Tyskland

Krydderier

2 stk. JM 14/15-12 4T-R

JMR 41/35-04 4T

JMR 21/25-12 4T-R

Filterareal, i alt: 104,72 m²

Udfordring

Vi skulle sikre, at maskinerne kunne fungere i støvfrie omgivelser, så de kunne producere et rent produkt i høj kvalitet. Filtrene skulle desuden opfylde fødevare- og ATEX-direktivet (aflastning/zone 22).

I samarbejde med kunden fandt vi de steder, hvor der blev genereret mest støv, og undersøgte, hvordan vi bedst kunne fjerne det. Vi havde fokus på maskinerne til knusning, formaling og køling. En del af vores plan gik ud på at bestemme, hvilke filtre, der skulle fremstilles af sort stål, og hvilke, der skulle fremstilles af rustfrit stål.

Med tanke på de store mængder støv, der blev genereret, blev knuse- og formalingsmaskinen udstyret med en totaludskiller. Filteret til knusemaskinen blev fremstillet af sort stål. Da støvets sammensætning kunne være meget let antændeligt, blev filtrene udstyret med trykaflastning (ved hjælp af en sprængskive) og designet til installation i ATEX zone 22.

Vi bruger et almindeligt filter til at fjerne afgangsluften fra køleren, så afgangsluften i fri luft svarede til værdierne i TA Luft. Det blev også udført ved hjælp af totaludskillere. Med tanke på det høje fugtighedsniveau blev filteret på køleren fremstillet af rustfrit stål og designet til installation i ATEX zone 22.

Værdi

Vi konstruerede et kundespecifikt filtreringsanlæg ved hjælp af SimPact 4T-R. Det tog højde for den komplekse produktionsproces, samtidig med at kundens specifikke krav blev opfyldt. En rentabel og robust løsning, der gav kunden en høj produktivitet og lavere omkostninger.