Cases

Vælg posefilter
- Any - Styringer DuoClean FabriClean NDC - Punktfiltre og centrale units SimPulse 3CS SimSpot punktfilter, trykstødfast Smartpulse Controller® EVO II UniClean SimPact 4T-R dysefilter SimSpot punktfilter SimPit påslagsfilter Centralt aspirationsanlæg Centralt støvsugeanlæg Pneumatisk transportanlæg SimPulse 3C SimPulse 3CX SimPulse 4T dysefilter
Vælg løsning
- Any - Dyre- og fiskefoder Mineralske ressourcer Pulverdrikke Recycling Specialpulvere Korn og foderstoffer Fødevareingredienser Kemikalier Mejeri Kunstgødning Fødevarer Biomasse
Vælg filter type
- Any - Støvfiltrering Filter controller Procesluft Støvfiltreringsanlæg
Vælg land
- Any - Danmark Egypten Tyskland Ireland Norge Rusland Sverige Storbritannien
Korn og foderstoffer:

Kornhåndterings-anlæg i Rusland

I dette projekt blev vi udvalgt til at levere filterløsninger til et nyt kornhåndteringsanlæg i Rusland. Vi havde et tæt samarbejde med vores kunde, som var ansvarlig for bygningen af anlægget.
Mejeri:
Biomasse:
Recycling:
Dyre- og fiskefoder:
Fødevarer:

Kanelpulveranlæg i Tyskland

I dette projekt samarbejdede vi med en kunde, der skulle installere et nyt anlæg til produktion af kanelpulver, som opfyldte de gældende standarder. Produktionslinjen omfattede maskiner til knusning, formaling, transport og køling.
Mineralske ressourcer:
Kemikalier:

Mineralstøv i Danmark

En kunde i kemikalieindustrien bad os levere et filter til deres modtagefilter, som håndterer mineralstøv under formalingsprocessen.
Kunstgødning:

Kunstgødningsanlæg i Rusland

Vi har leveret filtre til et kunstgødningsanlæg i Rusland. Løsningen skulle tage højde for produkthåndteringsfaserne – fra aflastning fra skib til endelig oplagring.