Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Ved besøg på dette website indsamles brugerinformation, der anvendes til at tilpasse, forbedre og målrette indhold samt analysere aktiviteten på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger via cookies bør du slette disse og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor er uddybet, hvilke informationer der indsamles og disses formål.

Cookies
Websitet anvender "cookies" der er en tekstfil, som gemmes lokalt på brugerens PC, tablet eller lign. med henblik på at genkende brugeren med det formål at huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis cookies slettes eller blokeres vil indhold kunne blive mindre relevant. Endvidere kan der være dele af websitet som ikke vil fungere optimalt eller indhold der ikke vises.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til brugeren. Når vores website benyttes indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker ved almindelig tilgang af indhold mv.

Typisk indsamles og behandles disse typer af oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om den anvendte enhed (PC, tablet eller lign.)
  • IP-adresse
  • Geografisk placering,
  • Besøgte sider / undersider mv. (Interesser)

I det omfang brugeren selv eksplicit giver samtykke hertil og selv indtaster informationer behandles og opbevares desuden:

  • Navn
  • Firma
  • Telefonnr.
  • E-mail

Sikkerhed
Personoplysninger behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Oplysningerne vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere brugeren og vise det indhold der med størst sandsynlighed vil være relevant samt på basis af aktivitet optimere og tilpasse indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes, når de ikke længere kan begrundes i forhold til det formål, der lå til grund for indsamling og behandling.

Perioden afhænger i øvrigt af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger sker kun, hvis brugeren giver samtykke hertil.

Vi kan benytte tredieparter til brug for opbevaring og behandling af data. I så fald behandler disse udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager
En bruger har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der er behandlet og opbevaret samt gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Endvidere kan samtykke til, at der behandles og opbevares oplysninger, tilbagekaldes. Hvis de oplysninger, der behandles og opbevares er forkerte, kan en bruger kræve disse rettet eller slettet.

Dette website indehaves af

Simatek A/S
Energivej 3
4180 Sorø
Telefon            58841500
E-mail  dataprotectionofficer@simatek.dk